On tu vulguis !!

AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

 1. INFORMACIÓ GENERAL

  En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic informem que aquest lloc web www.coopdepedal.coop és, quant a drets d’imatge i el seu nom de domini són titularitat de Coop de Pedal, SCCL, amb domicili al Meléndez valdés, 15 local de Mataró y NIF F67281568.

 2. CONDICIONS D’ÚS

  La utilització d’aquest lloc Web està subjecte a les presents condicions d’ús. L’accés a aquest lloc web i l’ús dels materials continguts en ella li atribueixen a vostè la condició d’Usuari i implica que ha llegit i accepta, sense cap reserva, aquestes condicions. www.coopdepedal.coop , ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l’accés general de tots els usuaris d’Internet a la informació, activitats,serveis i productes propis o de tercers, oferts pel representat. El seu contingut pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.

 3. RESPONSABILITAT

  Els enllaços o links que conté aquest lloc web poden conduir a l’Usuari a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers, sobre les quals la COOPDEPEDAL no exerceix cap tipus de control, el representat no respon ni dels continguts, ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines Web, i l’accés a les mateixes a través d’aquest lloc web tampoc implica que el representat recomani o aprovi els seus continguts. COOPDEPEDAL no es responsabilitza dels errors o omissions que poguessin tenir els continguts d’aquest lloc web o altres continguts als que es pugui accedir a través de la mateixa. COOPDEPEDAL no es fa responsable dels danys derivats de la utilització d’aquest lloc Web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base d’informació que s’hi facilita. COOPDEPEDAL no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions al sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’Usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, COOPDEPEDAL no respon pels danys i perjudicis que els elements poguessin ocasionar a l’Usuari o a tercers.

 4. POLÍTICA DE PRIVACITAT

  COOPDEPEDAL no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions al sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’Usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, COOPDEPEDAL no respon pels danys i perjudicis que els elements poguessin ocasionar a l’Usuari o a tercers.

 5. PUBLICITAT

  En la present pàgina Web s’alberguen continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material remès per al seu inclusió en la pàgina web compleix amb les lleis que en cada cas poden ser d’aplicació. COOPDEPEDAL no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

 6. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE

  Aquestes condicions queden subjectes a l’Ordenament jurídic espanyol. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar de l’accés de la pàgina Web, l’Usuari i COOPDEPEDAL acorden sotmetre’s expressament als jutjats i tribunals de Mataró i Barcelona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que el correspongués.

    COOP DE PEDAL, SCCL
    Bicimissatgeria Express! Ciclo-logística i Formació.

    Meléndez Valdés, 15 local
    08302 - Mataró
    606 143 503 // 622 473 222