On tu vulguis !!

Quant a nosaltres

Sobre nosotres
Anys d'experiència

COOPDEPEDAL és una cooperativa de treball centrada en la distribució urbana de mercaderies de manera 100% sostenible i en serveis de missatgeria urgent en bicicleta. Opera amb una flota de cargobikes (bicicletes de càrrega), amb les que efectua els serveis de recollida i entrega, porta a porta, sense emissions contaminants i de manera eficient i responsable.

Fundada l’any 2018, COOPDEPEDAL està fortament arrelada a l’Economia Local, al seu teixit empresarial i manté una relació estreta amb el seu comerç de proximitat i l’ESS. La cooperativa és pionera al sector de la logística sostenible a la comarca del Maresme i gaudeix del reconeixement de bona part de la societat mataronina com a entitat compromesa amb la mobilitat sostenible i la logística urbana ecològica.

A més, COOPDEPEDAL crea i desenvolupa projectes de caràcter social i transformador a través de la bicicleta com a eina d’intervenció. La cooperativa ofereix serveis de formació per a joves en situació de risc d’exclusió social severa, basats en l’aprenentatge de capacitats professionals en el camp de mecànica de bicicletes i la bicimissatgeria i la ciclo-logística.

Testimoniatges

El personal es va comportar d'una excel·lent forma, molt bona atenció i el servei que em van oferir compleix amb totes les meves expectatives.

- Andoni de la Vega de 'Mutual Assegurançes'